TEL.: 0724.184.508
ACASA PROMOTII CUM COMAND ? CUM MASOR ! DESPRE NOI TERMENI SI CONDITII CONTACT
 
Jaluzele  Jaluzele Orizontale Aluminiu  Jaluzele Orizontale Aluminiu
 

Fotografii

 

Jaluzele Orizontale Aluminiu

Pret: 100 RON / mp
Cod: 124
Discount: DA
STOC: in stoc
 mp    
Telefon:
  • 0724.184.508 (Telekom)
E-mail: vanzariemailperdele-draperii-ottohouse.ro

Detalii produs:

Jaluzele Orizontale Aluminiu.

Jaluzele  Orizontale  din  Aluminiu

Jaluzele orizontale din aluminiu ,  ramanan tot timpul   o constanta in domeniul decoratiunilor interioare. Probabil pentru ca sunt usor de intretinut, practice si estetice.

Jaluzelele orizontale din aluminiu, sunt foarte rezistente si flexibile. Ele  se gasesc intr-o mare varietate de culori,  si se aleg in functie de culorile predominante in designul interior al incaperii. Sunt potrivite mai ales pentru amenajarea  birourilor si holurilor..

Dimensiunile jaluzelelor variaza, in functie de dimensiunile ferestrelor sau de nevoile clientilor. Lamelele sunt, la randul lor, de dimensiuni diferite. Avantajul acestor jaluzele este ca se pot monta pe orice tip de ferestre termopan.

Sistemul de manevrare este, in general, manual, dar exista si variante automatizate, prin actionare electrica a jaluzelelor, prevazute cu un sistem de comanda cu intrerupator sau prin telecomanda.

Jaluzele orizontale au un sistem de rotire a lamelelor in plan orizontal, prin care se lasa sa patrunda mai multa sau mai putina lumina in incapere.

Sunt prevazute si cu un sistem care permite ridicarea jaluzelelor pana la nivelul dorit. Cat despre decoratiunile interioare, putem folosi jaluzelele orizontale fie singure, fie vom completa decorarea ferestrei cu perdele asortate.

Preturi incepand cu 97lei/mp

Jaluzele Orizontale Aluminiu:standard sau cu inchidere perfecta

pretul difera in funtie de model si culoare si este pe mp

Pentru draperii si perdele cititi si Notele de mai jos, avem diverse optiuni si oferte !


 
 

 NOTA:

  • Transportul este 1 Kg = 15 Lei sau peste 1 Kg 20 Lei prin Posta Romana (sau 30 lei Prioripost - posta rapida) in toata TARA si 21 lei prin Curier fara ramburs primul Kg si 34 lei cu plata ramburs (pentru fiecare kg suplimentar se adauga 2,5 lei).
  • Pentru Montaj pe galerie se pot monta inele capsate - diverse culori la pret de 30 Lei/ml de material, bride 15 lei/ml (pretul include inelele si manopera), rejansa gratuita.
  • Rejansa poate fi: simpla, dubla sau transparenta (simpla / dubla).
  • Puteti alege (telefonic sau pe e-mail) modalitatea de prindere a draperiei de tip: rejansa, inele - capsa, bride; comanda va fi executata conform solicitarii dumneavoastra in atelierul nostru.
  • Draperiile si perdelele sunt cusute in atelierul nostru GRATUIT pe dimensiunile primite de la dumneavoastra, acelasi lucru fiind valabil si pentru rejansa !
  • Perdelele cu ate si franjuri / buline / fluturi au costul orientativ de 3 lei/ml REJANSA sau 3 lei/ml TIV.
  • Pentru Montaj in alte localitati (contra cost) va rugam se ne contactati telefonic!